فیلتر هنی پنی : فیلتر هنی پنی، پارچه ای است که برای فیلتر کردن دستگاه هنی پنی استفاده می شود و جزء اقلام مصرفی هر فست فودی می باشد.
جنس این فیلتراز پارچه سلولزی قابل نفوذ در مقابل جریان روغن ساخته شده است.همانطور که می دانید روغن سرخ کن مرغ سوخاری هنی پنی به دلیل پخت های مکرر و ریزش قطعات مرغ و پولک های آنها پس از مدت کوتاهی مملو از تکه های آرد و مرغ می شود، به طوری که اگر روغن تسویه نشود و این قطعات از روغن جدا نشوند باعث سوختگی روغن مرغ می گردد.
فیلتر هنی پنی
فیلتر هنی پنی یکی از ملزومات اساسی داشتن کنتاکی با کیفیت می باشد،زیرا برای داشتن کنتاکی باکیفیت باید از روغن سالم و تمیز استفاده نمود.دستگاه هنی پنی با داشتن سیستم تصفیه روغن این ممکن را فراهم ساخته.این دستگاه برای تصفیه روغن نیاز به فیلتر های کاغذی قابل تعویض دارد.فیلتر هنی پنی در بسته های ۱۰۰ عددی قابل عرضه می باشد.
آموزش فیلتر کردن سرخ کن هنی پنی
ـ ابتدا کلید power را در حالت وسط (Off) قرار می دهیم.
ـ سپس شیر تخلیه روغن را باز می کنیم تا روغن بطور کامل تخلیه شود.
ـ بعد از تخلیه کامل روغن شیر تخلیه را در حالت بسته قرار می دهیم و سپس شیر برگشت روغن را در حالت باز می گذاریم.
ـ کلید power را در حالت filter قرار می دهیم تا روغن بطور کامل به دیگ سرخ کن برگردد، بعد از برگشت کامل روغن کلید را در حالت off قرار می دهیم.
ـ در آخرین مرحله شیر برگشت روغن را در حالت بسته قرار می دهیم.
* توجه: مراحل ذکر شده حتما باید به ترتیب انجام پذیرد.
* لازم بذکر است در زمانی که پمپ روشن است نباید شیر برگشت روغن بسته باشد.در غیر این صورت آسیب جدی به پمپ وارد می شود.
*توجه: اگر پس از انجام فیلتر پیغام ” E10 ” بر روی صفحه نمایش گر نمایش داده شود، شما باید دکمه ریست هایلیمت را فشار دهید.
کالافود ارائه دهنده انواع فیلتر:
- فیلتر بروستر
- فیلتر فرایرمستر
- فیلتر هنی پنی
لطفا جهت سفارش تجهیزات نو و دسته دوم کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید: