تجهیزات رستوران : سوالی که برای تمام افرادی که قصد احداث یک رستوران کامل را دارند، این است که برای این رستوران چه وسایل و تجهیزاتی مورد نیاز است .
و این تجهیزات رستوران را از کجا تهیه کنیم و از کجا اموزش کار با دستگاه هاو وسایل رستوران را فرا بگیریم
و یا اینکه مواد اولیه با کیفیت و تازه را چگونه تهیه و نگه داری کنیم
و مهمترین مساله طراحی دکوراسیون رستوران است زیرا مردم به رستورانی که طراحی نامنظم و نامرتب دارد ولو با بهترین کیفیت غذا،نمیروند.
مساله دیگر نگهداری مواد اولیه و مواد غذایی تهیه شده است و اینکه این مواد را در چه ظروفی و از چه جنسی نگهداری کنند
مسائل دیگری هم در راه اندازی رستوران نظیر تعیین محل،برندسازی و… هست که نیازمند یک تیم مشاوره قوی و متخصص در زمینه های مختلف است.
تجهیزات رستوران
گروه صنعتی کالافود به عنوان مجری عمليات طراحی ،تهيه و توليد نصب تجهيزات رستوران، آشپزخانه های خط كامل كنتاكی، تجهيزات فست فود، تجهيزات صنعتی، ماشين آلات ظرف شوئی، يخچال و فريزرهای صنعتی هتل، سلف سرويس و تجهيزات فروشگاهی، سردخانه های ثابت و متحرك، تجهيزات تفننی، آب سرد كن های مركزی، آيس بانك، دكوراسيون داخلی وخارجی، تهیه و توزیع مواد اولیه آشپزخانه های صنعتی و فروشگاههای هایپر مارکت توسط شرکت کالافود ، مفتخر است طی ۴دهه فعاليت توانسته جهت ارتقاع سطح كيفی و كمی خدمات ،ضمن توجه به نيازمصرف كنندگان با بهره گيری از دانش روز دنيا قدم های استواری را در اين امربردارد.
لطفا جهت سفارش تجهیزات نو و دسته دوم کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :