روکش کردن

روکش کردن برای اینکه مرغ خوشمزه تر و لذیذ تری داشته باشیم ، باید ترفند های زیادی در آشپزی به کار ببریم . زیرا مرغ دارای بافتی نرم و فاقد چربی می باشد که  نمی توان به آن مدت زمان طولانی برای پخت داد.

پس باید مرغ قبل از پخت به طور کامل مرینیت شده باشد و زمان مناسبی را در مواد مرینیت قرار گرفته باشد . علاوه بر مزه دار کردن مرغ ، شکل ظاهری آن نیز باید حفظ شود و نباید در آثر قرار گرفتن در مرینیت چهره زشتی پیدا کند .

روکش کردن  علاوه بر طعم مرغ ، در شکل ظاهری آن نیز اهمیت دارد. اگر برای شما پیش آمده باشد که از یک رستوران کنتاکی یا مرغ سوخاری تهیه کرده باشد ، متوجه شکل بسیار زیبای آن خواهید شد . ظاهر این مرغ ها بسیار اشتها آور و جذاب است و مشتریان را به سمت خود می کشاند .

برای اینکه بتوانیم مرغ را با این ظاهر زیبا و لذیذ آماده کنیم ، باید از قبل آن را در روکش های مختلف با انواع طعم ها و پودر سوخاری مرغوب بغلطانیم . این روکش ها از مواد بسیار ساده ای قابل تهیه می باشد .

مواد لازم روکش کردن :

در تهیه این روکش ها معمولا از انواع ادویه مانند پودر نعنا ، پودر جعفری ، پاپریکا ، پودر سیر و پیاز ، انواع فلفل ( سفید ، قرمز ، سیاه ) ، استفاده می شود . در کنار این ادویه ها از آرد سفید ، آرد سوخاری، شیر و سفیده تخم مرغ نیز استفاده می شود . برخی افراد بنا به ذائقه ای که دارند از آب مرکبات نیز استفاده می کنند .

شرکت کالا فود :

شرکت کالا فود روکش های آماده مرغ در انواع روکش نرمال،روکش اسپایسی، روکش چیکن استریپس

وروکش فیله را با بهترین کیفیت اماده ارائه به بازار کرده است.

با استفاده از این روکش ها می توانید در خانه کنتاکی و مرغ سوخاری با کیفیت رستوران ها آماده نمایید.

شرکت کالا فود علاوه بر تهیه روکش ها و مرینیت های آماده،عامل فروش کلیه تجهیزات آشپزخانه و رستوران در ایران می باشد .