ويژگي منوي رستوران

ويژگي منوي رستوران

 

منو یا صورت غذا فهرستی مي باشد که زمان ورود به رستوران یا غذاخوری به دست مشتری داده می‌شود. در منوی یک رستوران باکیفیت و برتر باید حداقل بیش از سه مدل سالاد سبزیجات درج شده باشد و تناسبی بين  غذاهای گریل شده، سرخ شده، کبابی و پخته در سه حجم مختلف غذایی آقایان، خانم‌ها و بچه‌ها در نظر گرفته شده باشد

. هرچه تعداد غذاهای سوخاری کمتر  باشدو غذاهای تهیه شده با تنور و هوای داغ فر بیشتر از غذاهای کبابی و زغالی با آتش باشد غذای آن رستوران سالم‌تر مي باشد ضمن این‌که بهتر است قسمتی از منو به غذاهای رژیمی (کم‌نمک، کم‌چرب و آب‌پز) که برای بیماران، سالمندان و افراد چاق مناسب است، اختصاص داده شود. به رستورانی که همراه انواع غذاهای نانی به جای سیب زمینی سرخ شده یا چیپس دور چین غذا را با دست‌کم دو مدل سبزی بخارپزهمراه یک عدد لیموی تازه ارائه می‌دهد، می‌توان امتیاز بالاتري داد.

در منو باید علاوه بر درج قیمت تمام خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها، دسرها و پیش‌غذاها، ترکیب تک‌تک مواد غذایی به کار رفته در هر غذا قید گردداین کار نشان می‌دهد آن رستوران به سلامت مشتریان توجه دارد. در قسمت نوشیدنی‌های یک منوی سالم باید آب، دوغ، ماء‌الشعیر و انواع آبمیوه‌های طبیعی قید شده باشد.

ويژگي منوي رستوران

 

یک دیدگاه