نكاتي درباره قهوه

نكاتي درباره قهوه

قبل  از هر کاری مطمئن باشيد که تمامی وسایل تهیه قهوه تمیز مي باشند. آن‌ها را با آب بشوريد و با دستمال کامل خشک نماييد. دقت کنید باقی مانده‌ قهوه‌ قبلی در دستگاه نمانده باشد؛ زيرا که پس‌مانده‌ها طعم قهوه‌ جدید را تلخ و ترشیده می‌ نمايد.

قهوه تازه:
قهوه‌ تازه روست‌شده بخرید. دم کردن قهوه‌ تازه روست‌شده حتما به شما یک فنجان قهوه بی‌نظیر خواهد داد. بهتر است بسته‌های کوچک قهوه بخرید، شاید برای مصرف یک هفته تا دو هفته خیلی ایده‌آل باشد. قهوه مانده بو و طعم تازگی ندارد.

 

نكاتي درباره قهوه
درست آسیاب نماييد:
توصیه ما این مي باشد که دانه روست‌شده قهوه خریداری نموده و هر بار قبل از مصرف خودتان آسیاب نماييد. دستگاه‌های آسیاب مخصوص قهوه این خوبی را دارد که دانه‌های قهوه در آن همه به یک اندازه خرد می‌گردند. اما در آسیاب‌های معمولی آشپزخانه ممکن است برخی دانه‌ها کمتر از بقیه خرد شوند و یک‌دستی لازم را نداشته باشند.
اگر در منزل آسیاب قهوه ندارید٬ توصیه می‌گردد زمان  خرید قهوه از فروشنده بخواهید که بر اساس روشی که قهوه تهیه می‌نماييد، آن‌ را برایتان آسیاب نمايد.
اندازه دانه‌های آسیاب‌شده قهوه چقدر بر مزه قهوه تاثیر می‌گذارد. اگر قهوه زیاد تلخ‌مزه باشد بدانید که دانه‌های قهوه زیادی آسیاب شده و اگر حس می‌کنید بی‌مزه است،  دانه‌ها درشت‌درشت خرد شده‌اند. چون اندازه آسیاب کردن دانه قهوه با شیوه تهیه آن ارتباط دارد. مثلا درجه آسیاب در قهوه فرانسه که با فرنچ پرس درست ممي نماييد و کلا همه انواع روش‌های فیلتری باید متوسط و در موکاپات یا قهوه روی گاز و دستگاه‌های اسپرسوساز باید کاملا ریز باشد.

قبل از ریختن قهوه در دستگاه، می‌توانید دانه‌های ریز آن را با دست بمالید تا تفاوت اندازه آن‌ها را حس نماييد به هر حال هرچه دانه‌های قهوه یک‌دست‌ تر آسیاب گردد، قهوه بهتری دم خواهد شد.
هرگز از قهوه دم‌شده، برای بار دوم استفاده نکنید. طعم و بوی ناب قهوه همان بار اول که دم کشیده مي شود، وارد فنجان می‌ گرددو بار بعدی تنها یک تلخی نامطبوع دارد.

نكاتي درباره قهوه

یک دیدگاه