نقش مدیریت رستوران

وظایف مدیریت رستوران : نقش مدیریت رستوران این است  که از روند کار درست رستوران و رعایت شدن بالاترین استانداردهامطمئن شود.مدیر باید در سطح وسیع به سازمان ها، شرکت ها، کارخانه ها، بیمارستان ها و مدارس خدمات بدهد. او نسبت به مدیر رستوران، با مشتری کمتر در ارتباط مستقیم مي باشد.

نقش مدیریت رستوران

  •  تبلیغات
  • تهیه منوها ي لازم
  • اطمینان پيدا كردن از توانمندی و مهارت کارکنان
  • استخدام نیرو ي مناسب  از جمله  آشپز، گارسون و صندوق دارو …
  •  آموزش یا برگزاری دوره های آموزشی برای افراد در زمینه  کاری آنها ، به طور مثال برای گارسون ها دوره های آموزش نحوه برخورد با مشتری را برنامه ریزی می نمايد.
  • حفظ انگیزه کاری کارکنان برای رسیدن به بالاترین استاندارد ها در خدمات رسا نی به مشتريان
  • سازماندهی نوبت هاي کاری
  • مدیریت و کنترل موجودی رستوران،بودجه و کارکنان
  • نظارت بر رعایت  اجراي قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی در کار
  • تهیه امکانات رفاهی جانبی برای راحتی بیشتر مشتریان مثل محوطه بازی برای کودکان، پارکینگ مناسب و …


نقش مدیریت رستوران

مهارت  مورد نیاز:

  • داشتن رفتاری مودبانه ،مدبرانه
  • توانایی انگیزش و مدیریت افراد
  • مهارت عالی در جذب  نمودن مشتری و ارائه خدمات مناسب به مشتريان
  • سلیقه خوب درکار برای انتخاب نحوه چیدمان سالن، نوع ظروف مورد استفاده برای سرو غذاها و…
  • داشتن خلاقیت و نوآوری در تهیه ي منو غذا، چیدمان، ابزارهای تشویقی و…
  • توانايي سازماندهی و برنامه ریزی  در کارها
  • توانایی خوب  انجام دادن كارها در کارتیمی
  • توانایی حفظ آرامش در شرایط کاری پر فشار
  • توانایی انجام کار با اعداد و ارقام و مدیریت بودجه
  • مهارت های ارتباطی بسيار  قوی
  • نظارت برروش سرویس دهی به مشتریان و برنامه ریزی براي حداقل نمودن زمان انتظار آنها
  • توانایی مدیریت سلامت، بهداشت، ایمنی و امنیت محیط کار  در رستوران | نقش مدیریت رستوران

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

یک دیدگاه