فایبرسمنت فایبرسمنت برد تولید کننده فایبرسمنت فایبرسمنت ایرانی لیست قیمت فایبرسمنت قیمت فایبرسمنت سمنت بورد سمنت برد فروش فایبرسمنت فروش فایبرسمنت نمای فایبر سمنت سمنت برد طرح چوب

موفقيت در رستوران داري

موفقيت در رستوران داري  : موفقیت در  رستوران داری چندان ساده نمي باشد تلاش و پشتكار مي خواهد .

  رعايت نكات زير  مي تواند به شما در امرموفقيت كمك نمايد :

موفقيت در رستوران داري

  • در  سرویس دهي محصولات خود خلاق باشید وبررسي نماييد چه عواملی موجب شاخص شدن رستوران شما خواهندشد.

 

  • برای خدمات خود ارزش کافی قائل شوید.مشتریان ثابت  رستوران در حال حاضر  داراي  شناخت بيشتري نسبت به سابق هستند.

 

  • امکان انتخابهای متفاوت  و ارائه خدمات به بهترین صورت  باعث می شود تا  با رضایت تمام قیمت پیشنهادی شما را بپذیرد.

 

  •  در بازاریابی خود  هدفمند  باشید.مطمئن باشيد که بازاریابی شما بر اساس  خصوصیات و سليقه مشتريان باشند .

 

  • شخصيت مراجعین را بشناسید و بدانید از کجا می آیند، مشتری گذری هستند یا ثابت؟بررسي نماييد مشتریان ثابت روبه افزایش مي باشند يا خير ؟ از نظر تجاری محل رستوران شما چگونه  مكاني  از نظر جذب مشتري مي باشد .

 

  • اجرای بی نقص كارها بسیار مهم است. آیا مواردی که شما برای موفقیت در نظر گرفته اید، هر لحظه و هر ساعت روز در حال اجرا و طبق برنامه  مي باشد.

 

  •  سعی کنید مشتریان خود را بشناسید و تا حد امکان خصوصیات اجتماعی، خواسته ها و ترجیحات آنها را در نظر داشته باشید.

  • از مشتریان خود نظر خواهی نماييد و  تلاش نماييد نکات منفی را از بين برده و  در قدرت بخشیدن به نکات مثبت بکوشید.

  • کارکنان خود را از بین افراد باتجربه  انتخاب کنید و مطمئن شوید که می توانند تا حد امکان مسائل  پیش بینی نشده راحل نمايندو به نياز هاي مشتریان پاسخ دهند.

  • بايد سنجيده شود درآمد رستوران آنقدر کافی مي باشد تا بتوان قیمت خود را به مدت کافی ثابت نگه دارید و پس ازپرداخت مطالبات ومخارج، انتظارات مادی خودتان هم برآورده شوند.

  •  مواد غذایی و لوازم مورد نياز  خود را از بازار و به صورت  کلی خریداری کنید تا ارزانتر و سریع تر انجام شود.

    هزینه ثابت در نظر بگیرید

    کار شما متناسب با تقاضابايد انجام شود.برای موفقيت در رستوران داري  به نیروی کار کامل اولیه نیاز دارید و براي ان هاهزینه ثابتی در نظر بگیرید.

    اگر ازدرآمدتان برای  هزینه هایی که به دلیل برنامه ریزی نادرست در استخدام نیروی کاروجود آمده انداستفاده کنید، آن را به هدر داده اید.در موارد ضروري در ساعت شلوغ از نیروی کار ساعتی استفاده نمایید.

    -سرمایه سازی موثر؟ دوره زندگی یک رستوران معمولا ۵ سال است. در سال اول شما کار را ایجاد مي نماييد .در سال دوم و سوم  کار را روی یک روال مناسب اجرا مي نماييد و در سال چهارم و پنجم به حد اکثر درآمد دست پيدا مي كنيد .

    بعد از آن باید از خلاقیت خود استفاده کنید .به ياد  داشته باشید که در سال اول سرمایه کافی برای پيشرفت  کار به مدت حداقل ۶ ماه در اختیار داشته باشید.

    -در کار رستوران داري باید با کار درگیر شوید.نمی توانید با نشستن در دفتر کار دیگر، رستوران را اداره کنید. شما بایدحضور داشته باشید،درگیر کار شوید و مديريت نماييد.

    -برخورد جذاب داشته باشید. با ایجاد حس مثبت مشتریان خود را جذب وحفظ نماييد. از ان جايي كه هیچ کس نمی تواندموفقیت شما را در مديريت رستوران داری تضمین نمايد، اما به کار بردن این نکات قدم های بزرگی به سوی موفقیت براي شما خواهد داشت .

     

موفقيت در رستوران داري

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

6 دیدگاه