قوانین بهداشت در رستوران

قوانین بهداشت در رستوران :

-کف محل پخت باید صاف، بدون ترک خوردگی، همواره قابل شست  و شو و از نوع سنگ باشد و ضمنا لغزنده نبوده و دارای شیب مناسب به

طرف کف شوی باشد.
-کلیه اماکن،مراکز و کارگاه های شامل  این دستورالعمل باید دارای سیستم جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب مورد تایید مقام هاي بهداشتی باشد
-جعبه کمک های اولیه با وسایل مناسب و کافی در رستوران و آشپزخانه در محل مناسب نصب شود.

-درهای ورود و خروج  از نوع خود بسته شو باشد و کلیه درب ها و پنجره های بازشو باید به توری ضد زنگ مجهزگردد.

-فضای پخت و توزیع باید با تعداد کارگران و حجم کار متناسب بوده  تا کار تهیه و طبخ عذا به راحتی انجام گردد.

-محل پخت باید دارای تهویه موثر بوده و بر روی اجاق ها هود مناسب نصب شود و سطوح داخلی و خارجی آن تمیز باشد.

-رستوران و آشپزخانه باید دارای وسایل گرمایشی و سرمایشی کارآمد و متناسب با فصل  سال باشد

-روشنایی محل پخت با داشتن  پنجره و چراغ کافی به نحو مطلوب تامین شود.

-استعمال دخانیات در آشپزخانه، رستوران و بوفه و … ممنوع مي باشد

-حداکثر دمای داخل اماکن نباید بیشتر از ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.

-کف آشپزخانه باید روزانه با محلول ضد عفونی کننده شستشو شود.

-آب مصرفی باید مورد تایید مقام هاي  بهداشتی باشد.

قوانین بهداشت در رستوران