فایبرسمنت فایبرسمنت برد تولید کننده فایبرسمنت فایبرسمنت ایرانی لیست قیمت فایبرسمنت قیمت فایبرسمنت سمنت بورد سمنت برد فروش فایبرسمنت فروش فایبرسمنت نمای فایبر سمنت سمنت برد طرح چوب

قوانین بهداشت در رستوران

قوانین بهداشت در رستوران :

-کف محل پخت باید صاف، بدون ترک خوردگی، همواره قابل شست  و شو و از نوع سنگ باشد و ضمنا لغزنده نبوده و دارای شیب مناسب به

طرف کف شوی باشد.
-کلیه اماکن،مراکز و کارگاه های شامل  این دستورالعمل باید دارای سیستم جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب مورد تایید مقام هاي بهداشتی باشد
-جعبه کمک های اولیه با وسایل مناسب و کافی در رستوران و آشپزخانه در محل مناسب نصب شود.

-درهای ورود و خروج  از نوع خود بسته شو باشد و کلیه درب ها و پنجره های بازشو باید به توری ضد زنگ مجهزگردد.

-فضای پخت و توزیع باید با تعداد کارگران و حجم کار متناسب بوده  تا کار تهیه و طبخ عذا به راحتی انجام گردد.

-محل پخت باید دارای تهویه موثر بوده و بر روی اجاق ها هود مناسب نصب شود و سطوح داخلی و خارجی آن تمیز باشد.

-رستوران و آشپزخانه باید دارای وسایل گرمایشی و سرمایشی کارآمد و متناسب با فصل  سال باشد

-روشنایی محل پخت با داشتن  پنجره و چراغ کافی به نحو مطلوب تامین شود.

-استعمال دخانیات در آشپزخانه، رستوران و بوفه و … ممنوع مي باشد

-حداکثر دمای داخل اماکن نباید بیشتر از ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.

-کف آشپزخانه باید روزانه با محلول ضد عفونی کننده شستشو شود.

-آب مصرفی باید مورد تایید مقام هاي  بهداشتی باشد.

قوانین بهداشت در رستوران

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش