آموزش راه اندازی رستوران و کافی شاپ،فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت :  پودر سوخاری یا متشکل از بهترین ادویه های هندی معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی دربرابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند.

  آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود.|فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید. در واقع، نان‌های تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز می‌گردند و مجددا در فر قرار می‌گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند دربارهٔ نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد.|فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌بندی و روانه بازار می‌کنند.

برای آماده‌سازی آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرآیند پخت قرار می‌گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان‌پذیر نیست.|فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینت

فرایندی که در آن سطح مواد غذایی با زبره، عموماً زبره نان، پوشانده می‌شود زبره‌پوشانی نامیده می‌شود. |فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

فروش انواع پودرهای سوخاری و مرینیت

آموزش راه اندازی رستوران و کافی شاپ

مراحل راه اندازی کافی شاپ : بسیاری از افرادی که به دنبال راه اندازی کافی شاپ هستند نمی دانند که کجا کافی شاپ و یا رستوران بزنند؟

این تصمیم درستی است که  صاحب یک کافی شاپ باشید،شاید راه اندازی کافی شاپ در نگاه اول برایتان بسیار مهیج باشد و شما را به فکر فرو ببرد که دکوراسیون کافی شاپ چطور باشدو…ولی جنبه های دگر مثل لوازم و تجهیزات کافی شاپ ، مالیات ها و  … هم وجوددارد . باید ببینید که آیا از لحاظ شخصی ، فکری،  احساسی آمادگی این که مالک کافی شاپ باشید را دارید؟

برنامه ریزی مالی

یک راه برای کنترل مالی این است که  برنامه کسب وکار کافی شاپ تدوین نمایید ، تا بدانید چقدر بودجه لازم دارید

برنامه کسب و کار را تدوین نمایید.

داشتن برنامه کسب و کار نه تنها ازلحاظ بودجه ای بلکه تعداد اقلام موردنیاز را مشخص می نماید.

 منورا تعیین نمایید

یکی از چیزهای مهم طراحی منو کافی شاپ است. بدون تعیین منو شما نمی توانید بگویید که به چه لوازمی احتیاج دارید، چه بودجه ای لازم است ، چقدر فضا می خواهید و کجا واقع بشود.

بسیاری از کسانی که مشاوره راه اندازی کافی شاپ می دهند منو را از شما نمی پرسند تا وقتی که کارشان تمام بشود در صورتی که این اشتباه است، منو باید در ابتدای کار پرسیده بشود.

مکان کافی شاپ

این که موقعیت مکانی کافی شاپ شما کجا باشد در تعداد مشتریان تاثیر به سزایی دارد. چند جا راببینید با مغازه های اطراف  نیزمشورت نمایید.

دکوراسیون کافی شاپ

به افراد یا شرکای تجاری که در این رشته فعالیت می کنند توجه نمایید.

رقیبان شما چه کسانی هستند؟ به کار شما چه  واکنشی نشان می دهند.

 قوانین و مجوزهای لازم که برای راه اندازی کافی شاپ باید اخذ شود را در نظر داشته باشید. تجهیزات کافی شاپ را درست انتخاب نمایید.

 سیستم حسابداری داشته باشید

چه حساب دفتری داشته باشید؟ چه نرم افزار حسابداری؟ این کارباعث می شود که میزان مخارج و درآمد و سرمایه تان رابدانید.

گروه صنعتی کالافود، راه اندازی کافی شاپ شما را به بهترین شکل ممکن از صفر تا صد انجام خواهد داد.با ما در تماس باشید.

لطفا جهت سفارش تجهیزات نو و دسته دوم  رستوران، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

6 دیدگاه