راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران :رستوران مکانی است،برای افرادی که دوست دارنددر بیرون منزل از خود و همراهانشان پذیرایی شوند.این مکان باید بهترین مدیریت،دکوراسیون، کیفیت، کمیت ،تبلیغات، منو و سرویس دهی را داشته باشد.

راه اندازی رستوران

ساختمان رستوران

رستوران معمولا در محل هایی تاسیس می شود که قبلا در رابطه با سرمایه گذاری و تاسیس آن تحقیقات کامل انجام شده باشد و تمام جوانب آن درنظر گرفته شده ،مانند،سردخانه ،انبارها ،تهویه، لاکر، شوت زباله، آشپزخانه همکف و همجوارو غیره.

 

لوازم رستوران

لوازم رستوران قبل از بازگشایی رستوران آمارگیری و کدبندی شده و در قسمتهای مشخص شده توسط مدیرسالن و رستوران قرارگرفته شود.

اقلام موجوددر رستوران برای پذیرایی ایده آل برای میهمانان گنجانده می شود و بایستی از طرف کادر رستوران حفظ و نگهداری شود سرویس های زیادی هم در انبارها برای میهمانی ها دپو می شود یا در بعضی مواقع ظروف اجاره می نماینداین اقلام شامل: انواع میز، صندلی، ظروف سرویس،گلدان ها، رومیزی و دستمال، ترولی و اقلام دیگر نسبت به منو و سرویس دهی تدارک می بینند .

مشخصات میزهای رستوران

معمولا در رستوران ها میزها باید بدون لبه باشد. میزها در شکل های مختلفی مثل مربع ،بیضی و دایره وجود دارد میزهای جشن ها معمولا از همدیگر جدا می شوند و به هم متصل می شوند که برای حمل آسان تر ،باشد یا بتوان تغییر شکل و سایز داد معمولا میزها ۲ نفره ، ۴ نفره ،۶ نفره هستند و درمواقعی هم طبق خواسته میهمانان چیدمان شده و ویرایش می شودند و صدها آیتم دیگر درانتخاب و خرید میزرستوران بایستی درنظرگرفته شود.| راه اندازی رستوران

چیدن میزها

میزهاباید طوری در رستوران قرار گیرندکه برای رفت و آمد، تردد ویلچر، ترولی ، و غیره راحت باشند فاصله میزها از یکدیگر کاملا استاندارد باشد و عبور و مرورپرسنل و مشتری به راحتی انجام پذیرد در رستوران های فرانسوی و سرویس وی آی پی vip تفاوت دارد و استاندارد های خودش را می طلبد.

انواع میزها

این میزها در موقع سرو غذا در کنار میز مهمان قرار داده می شوند و به صورت نیم دایره بوده و اندازه آن ۴۰*۸۵ می باشد و بعضی مواقع هم از باسبوی با سینی بزرگ استفاده می کنند.برای این از میزکمکی استفاده می کنند که ویتر بتواند دستان خود را آزاد کند و مانور بیشتری درسیستم پذیرایی انجام دهد .

ترولی

این ترولی ها معمولا دو طبقه می باشند با چرخهای بی صدا، ترمزدار و چرخ های روان و متحرک که به راحتی در سالن تردد نموده و معمولا هم عرض آن بیشتراز ۶۰ سانتیمتر نمی باشد . در طبقه زیرین آن نوشیدنی ها و لیوان ها قرار دارند و در طبقه بالایی آن انواع دسرها و در لابی هتل ها هم به عنوان کیک بار سیاردرسرمیزها می برند .

ترولی های اصولی برای سرویسهای کیک حتما بایستی سردکن یا کلد پلیت باشد و بیشتر برای نمایش دادن کیکها ، دسرها و نوشیدنی ها استفاده می شود.

راه اندازی رستوران

ظروف سرویس رستوران

ظروف رستوران باید ساده و بدون نقش و نگار باشد روی کلیه ظروف سرویس، لگو و آرم هتل یا رستوران حک شود و باید طوری ظرف جلوی مهمان گذاشته شود که آرم هتل جلوی دید او قرار گیرد.|راه اندازی رستوران

دستمال سفره

جنس دستمال ها از کتان میباشد و معمولا اندازه آن ۵۰*۵۰ سانتی متر یا ۵۵*۵۵ سانتی متر است و به رنگهای شاد وجود دارد و به تعداد میهمانان روی میز قرار می دهند.

دستمال سفره را به شکل های مختلف در داخل لیوان یا بشقاب می گذارند البته بهداشت دستمال ها را درداخل لیوان رد می کند ودستمالها را نباید زیادی دست مالی کرد از نظر بهداشت درست نیست.

شماره روی میزها

روی هر میز یک شماره قرار دارد که برای جلوگیری از هر اشتباهی چه از نظر بردن غذا توسط گارسون و چه نوشتن صورت حساب برای هر میزاز طرف گارسن ها به کار می رود.

همچنین برای رزو میزها نیز استفاده می شود و برای راحت حساب کردن صورتحساب یک مهمان به کار می رود .راه اندازی رستوران

مهماندار

مهماندار فردی شیک پوش و تمیز است که ممکن است آقا یا خانم باشد اصولا خانم است و در ابتدای در ورودی رستوران قرار می گیرد و جلوی میز او یک میز یا پیشخوان است که منوی غذاها برروی آن قرار دارد.

وظیفه مهماندار تحویل گرفتن مهمان است هر میهمانی که وارد رستوران می شود، مهماندار به استقبال او رفته و به مهمان خوش آمد می گوید و نسبت به گنجا یش رستوران میهمان ها را تقسیم می کند.

مهماندار در ابتدا از مهمانی که وارد می شود،می پرسد که رزرو دارید یا نه،مسئول رزرواسیون میزهای رستوران نیز مهماندار است.

لطفا جهت سفارش تماس ،یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

تجهیزات تخصص فست فود
تجهیزات تخصص رستوران
راه اندازی رستوران

یک دیدگاه