تجهیزات مـورد نــیازا نــبار :
بهتر است انبار های بزرگ دارای دماسنج ورطوبت سنج مناسبی باشند تا حداکثرو حداقل تغییرات دمای هوا ورطوبت هوارا ثبت نمایندزيرا آنها از جمله عوامل خارجی اثرگذار برروی کیفیت محصولات انبار شده می باشند.
ومی توانند فرایندها وواکنشهای شیمیایی را در داخل و سطوح کالاها تحت تاثیر قرار داده و منجر به بروز تغییراتی مانند تغییر رنگ و ظاهر بعضی از کالاها شوند و بدنبال آن فرسودگی و خورندگی و فساد زود هنگام آن کالا رادر پی داشته باشند .
وجود شیر های آتش نشانی به تعداد کافی و مطابق نظر متخصصین بهداشت حرفه ای در انبار برای اطفا ء حریق های احتمالی ضروری است .
وجود سیستم اعلان حریق مناسب در انبارها نیز ضروری است .
وجود وسایل توزین مناسب در محل انباردر صورت نیاز ضروری است .
برای ا نبارهای معمولی درجه حرارت در محدوده ۳۰- ۱۵درجه ورطوبت نسبی ۴۰درصد مناسب است البته بسته به نوع محصولات و کالاهایی که انبار شده اند ممکن است این اعداد متفاوت باشند .
پوشش بدنه دیوار کارگاههای تهیه موادغذایی، آشپزخانه، آبدارخانه، انبار مواد غذایی، باید از کف تا زیر سقف و در مورد کارگاهها و کارخا نجات تولیدی مواد غذایی تا ارتفاع حداقل چهارمترکاشی یا سرامیک باشد و دیوار کارخانه ها از ارتفاع چهارمتر به بالا میتوا ند از سیمان صاف و صیقلی به رنگ روشن استفاده گردد.
.
شماره های تماس:
۰۹۱۲۸۴۵۱۳۸۸
۰۹۱۱۲۷۳۲۷۲۲
لطفا جهت سفارش تماس ،یا فرم زیر را تکمیل نمایید :
2 دیدگاه
[…] تجهیزات مـورد نــیاز انــبار […]
[…] تجهیزات مـورد نــیاز انــبار […]