فایبرسمنت فایبرسمنت برد تولید کننده فایبرسمنت فایبرسمنت ایرانی لیست قیمت فایبرسمنت قیمت فایبرسمنت سمنت بورد سمنت برد فروش فایبرسمنت فروش فایبرسمنت نمای فایبر سمنت سمنت برد طرح چوب

تاریخچه اندكي از استخراج اسپرسو

تاریخچه اندكي  از استخراج اسپرسو
کیفیت قهوه با دستگاه اسپرسو ستون،اصلا مرغوب نبود.

در بسیاری از موارد قهوه مي سوخت  و طعم تلخی داشت. مزیت واقعی استفاده از این دستگاه سرعت ارائه قهوه بود و به همین دلیل بود که از expresslyبه espresso تغییر نام داد.

اما این اسپرسو، قهوه ای نبود که ما امروزه استفاده مي نماييم.
در اواخر سال ۱۹۳۰ Cremonesi اختراع جدید خود را به ثبت رساند. این اختراع یک سیستم پیستون دوار بود.
بعد  از جنگ جهانی دوم Achille Gaggiaحق ثبت اختراع Cremonesi را خریداری نمود و گروپ جدید خود را با فنر و اهرم اختراع کرد.
این سیستم قادر به تولید جریان آب با فشار ۱۲ الی ۱۰ بار بود.
نوشیدنی استخراج شده عطر و طعم بهتری  و با كيفيت تري داشت و کرم قهوه ای بر روی سطح آن ایجاد می شد که آن را کافه کرما Crema Caffèنامیدند.
در سال ۱۹۵۶ شرکت چیمبالی به دلیل سختی زیاد در روش استخراج قهوه و نیاز به قدرت نیروی انسانی، روش تهیه و تامین فشار لازم برای تهیه قهوه اسپرسو را تغییر شكل داد. این ابداع جدید متشکل از ۲ پیستون کوچک و بزرگ بود و این امر اولين گام برای تغییر به سوی اتوماسیون بود.
در سال ۱۹۶۱ دستگاه E61 اولین دستگاه اسپرسو قهوه ای بود که از سیستم ولومتریک پمپ استفاده نمودو فشار آب به ۹ بار تغییر پيدا نمود
این تغییر چیمبالی، باعث  گسترش فرهنگ مصرف قهوه در خارج از ایتالیا گردید.فرافود

استخراج اسپرسو

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

 

یک دیدگاه