آموزش و راه اندازی فست فود

آموزش و راه اندازی فست فود :  راه اندازی یک رستوران یا فست فود نیازمند اطلاعاتی است  تا بتوان  هزینه ها را کاهش داد .کالافود مشاور راه اندازی رستوران و فست فود ، به شما عزیزان در امر راه اندازی فست فود یا رستوران  کمک خواهد نمود  تا بتوانید با کمترین هزینه و سریع ترین زمان اقدام به راه اندازی نمایید .

آموزش و راه اندازی فست فود

در امر راه اندازی اولیه رستوران یا کافی شاپ و یا فست فود خدمات ذکر شده مورد نیاز می باشد.

 

انتخاب محل مناسب برای اقدامات اولیه .

طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی (رستوران، فست فود، کافی شاپ).

ارائه نرم افزار جامع مدیریت رستوران .

تهیه و تدوین برنامه استراتژیک رستوران، فست فود، کافی شاپ.

تدوین برنامه و سیاست های داخلی برای راه اندازی .

پلان آشپزخانه و تهیه دستگاه های مورد نیاز به همراه نقشه چیدمان تجهیزات تخصصی  آشپزخانه.

ارائه دستورالعمل های غذایی طبق منوهای روز دنیا.

ارائه منو  غذایی با توجه به تجهیزات و ذائقه منطقه .

تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف کارکنان.

برآورد کلی  هزینه راه اندازی به صورت کامل .

طراحی و چاپ بروشور , تراکت , منو و تابلو توسط گروه تبلیغاتی متخصص .

اجرای روش های تبلیغاتی اثربخش به  جهت افزایش فروش.

گزینش و استخدام و آموزش کارکنان و مدیران.

تعیین قیمت تمام شده غذاها .

تدوین سیاست های بهداشت و سلامت کلیه پرسنل

اصلاح سازی منو.

ارائه انواع پودرهای سوخاری (اسپایسی,نرمال,استریپس و پودرپیتزا).

ارائه انواع ادویه های خارجی.

مشاوره قبل از راه اندازی رستوران.

تدوین سیاست های تنبیهی و تشویقی کارکنان.

آموزش مدیریت برای بالا بردن راندمان و افزایش بازدهی کار.

آموزش و راه اندازی فست فود

 

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس “گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

تجهيزات رستوران | راه اندازی رستوران و فست فود | لوازم دسته دوم رستوران

یک دیدگاه