ارتقای رستوران در سال جدید

 ارتقای رستوران در سال جدید : سال جدید آمده است و زمان خوبی است که رستوران، کافه،فست فود و… خود را به منظور کشف و ارتقای نقطه ضعف‌هایش ارزیابی نمایید. مهم نیست که در سال گذشته چه قدر موفق بوده‌اید یا منوهای شما چه قدر خاص هستند.|ارتقای رستوران در سال جدید

ارتقای رستوران در سال جدید

رقبای شما نیز در حال افزایش کیفیت و خدمات خود هستند.اگر هدف خاصی برای ارتقای رستوران خود ندارید، می‌توانید از پیشنهادات ما در این زمینه استفاده نمایید.

همچنین برای شناسایی نقطه‌ ضعف‌ها، طراحی هدف های جدید، یکی از مراحل زیر را می‌توانید در نظر بگیرید.|ارتقای رستوران در سال جدید

 ارتقا یا توسعه (یا کاهش) منوی رستوران

هر چه قدر که مشتریانتان از منوی فعلی شما راضی باشند، باز هم از چشیدن غذاها و طعم‌های جدید استقبال خواهند نمود. برای گسترش دادن منو هم  مسیرهای مختلفی را می‌توان در پیش گرفت. یکی از این راه‌ها، اضافه نمودن غذاهای روزانه است.

در این صورت، شما هم یک غذا به لیست خود اضافه نموده اید و هم هزینه زیادی را به خود تحمیل نکرده‌اید.|ارتقای رستوران در سال جدید

تصمیم گیری غذاهایی که فروش بالایی ندارند

در مورد غذاهایی که فروش بالایی ندارند نیز باید تصمیم گیری نمایید. ممکن است این نوع غذاها، جدا از هزینه‌ای که برای شما دارند، زمان زیادی را نیز در طول روز از شما بگیرند.

گزینه بعدی، دستور پخت های جدید از محصولات پرفروشی است که مشتریان زیادی را به سمت رستوران شما کشانده است. در این بین، ظرف‌های قدیمی و رنگ و رو رفته را برای کاهش اسراف غذا، مواد اولیه و فضای اشغال شده  آشپزخانه، دور بریزید یا اهدا کنید.|ارتقای رستوران در سال جدید

استفاده هوشمندانه از زمان‌های غیرشلوغ

در هر کسب و کاری از جمله رستوران، فست فود و کافی شاپ، حتماً زمان هایی وجود دارند که تعداد مراجعین بسیار کاهش می‌یابد. پس عاقلانه تر این است که از این زمان‌ها به نحو احسن استفاده نمایید.

میزها را تمیز کنید، دستگاه‌های جدید را کار بیاندازید و خود را آماده یک وعده غذایی پر مخاطب در زمان های خالی رستوران خود کنید.|ارتقای رستوران در سال جدید

بسیاری از صاحبان کسب و کار، درآمد خود را از طریق استفاده درست از زمان‌های غیرشلوغ کسب و کار خود به دست آورده‌اند.مخصوصاً صبحانه،عصرانه وشام دیروقت که می‌تواند جزو گزینه‌هایی برای استفاده هوشمندانه از زمان‌های خارج از اوج سفارش باشد.

  تجهیزات بهتری برای کارکنانتان تهیه کنید

اگر در آغاز کار، قصد داشتید که با تجهیزات کوچک، کسب و کار خود را راه بیاندازید، اما در حال حاضر بهتر است که تجهیزات مناسبی برای مرحله بعدی کسب و کار خود تهیه کنید. همه این تغییرات می‌تواند با توجه به منوی جدید شما هماهنگ باشد.| ارتقای رستوران در سال جدید

فضای تجهیزات آشپزخانه

در هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی جدید، فضایی که در آشپزخانه دارید، چیدمان کلی تجهیزات و… خود را در نظر بگیرید .|ارتقای رستوران در سال جدید

تجهیزاتی مانند دم کن برنج برای رستوران یا دستگاه اسنک برای فست فود فضای زیادی را از شما نمی گیرند، اما قدرت مانور شما را بالا می‌برند.|ارتقای رستوران در سال جدید

در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید

اینستاگرام، تلگرام، کلوب، آپارات و… دیگر شبکه‌های اجتماعی، می توانند راه‌های ارتباطی شما با مخاطبان باشد.

مخاطبان زیادی در این شبکه‌های اجتماعی حضور دارند که از شنیدن اخبار تازه شما، دیدن عکس‌های شما و… خوشحال خواهند شد و لذت خواهند برد.

حتی می‌توانید برای این که مخاطبان بیشتری جذب نمایید، برای خود یک هشتگ مجزا بسازید تا دیگران شما را با آن دنبال کنند.|ارتقای رستوران در سال جدید

ارتقای رستوران در سال جدید

لطفا جهت سفارش تجهیزات کالافود، تماس”گرفته و یا فرم زیر را تکمیل نمایید:

سفارش

یک دیدگاه