آشپزخانه رستوران

 آشپزخانه رستوران ،شرايط خاصي را مي طلبد كه بايد رعايت شود كف اشپزخانه  ،مسطح باشد تا بتوان سرویس دهی را كامل انجام داد، محل  آماده سازی غذا و انبارها ي مواد غذايي در دسترس باشند.

آشپزخانه رستوران

فضاي داخلي آشپزخانه را می توان به قسمتهای زیر تقسیم کرد:
مكان پخت و پز : دارای فضاي  آزاد است تا پیش خدمتها و آشپزها به راحتی بتوانند در فضارفت و امد کرده و امور مربوط به خود را به راحتی انجام دهند.
محل آماده سازی غذا: که دارای پلان آزاد براي سرو مشتری میباشد که این مکان می تواند به صورت اتاق در مجاورت ناحیه ی پخت و پز هم قرار گيرد.

انبار مواد غذایی: مكاني براي نگهداری مواد خشک و منجمد مي باشد ،اين مكان طوري بايد  انتخاب شود كه زياد گرم نبوده ورطوبت هم نداشته باشد
اتاق مربوط به پرسنل :شامل اتاق غذا خوری و استراحت، اتاق غذاخوري به صورت سلف سرویس با صندلی های کوچک مي باشد در رستوران های بزرگ ترسر آشپز اتاق مخصوص براي استراحت با حمام براي نظافت نيز دارا مي باشد .

مكان شست و شو: شامل ،فضای کافی برای جمع آوری ، شست وشو و خشک کردن و طبقه بندی ظروف مي باشد.
مكان نگهداري  تجهیزات:مکانی است برای قرار دادن تجهیزات  رستوران مانند،سرخ کن،کباب پز و  ابميوه گيري و…

آشپزخانه رستوران

شماره های تماس:

۰۹۱۲۸۴۵۱۳۸۸

۰۹۱۱۲۷۳۲۷۲۲

لطفا جهت سفارش ،تماس یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

سفارش

فرپیتزای گردان

میزتاپینگ امریکایی

شیکرهمیلتون